Personvernserklæring

Gjelder fra 10. mai 2023

general

Denne "Personvernerklæringen" beskriver personvernpraksisen til Inboxlab, Inc., inkludert dets datterselskaper og tilknyttede selskaper (heretter referert til som "Inboxlab", "vi", "oss" eller "vår"), angående nettsteder, mobilapplikasjoner, e-postkommunikasjon og andre tjenester som vi eier eller kontrollerer, og som er knyttet til eller lagt ut til denne personvernerklæringen (samlet referert til som "tjenestene"), samt rettighetene og valgene som er tilgjengelige for enkeltpersoner angående deres informasjon. I tilfeller der vi samler inn personlig informasjon for spesifikke produkter eller tjenester, kan vi gi enkeltpersoner supplerende personvernregler som styrer hvordan vi behandler informasjonen knyttet til disse produktene eller tjenestene.

PERSONLIG INFORMASJON VI SAMLER inn:

Vi samler inn personlig informasjon fra deg gjennom tjenestene eller andre måter, som kan omfatte:

  • Kontaktinformasjon, som for- og etternavn, e-postadresse, postadresse og telefonnummer.
  • Innhold du laster opp til tjenestene, for eksempel tekst, bilder, lyd og video, sammen med tilhørende metadata.
  • Profilinformasjon, for eksempel brukernavn, passord, fotografi, interesser og preferanser.
  • Registreringsinformasjon, for eksempel informasjon relatert til tjenester, kontoer eller arrangementer du registrerer deg for.
  • Tilbakemelding eller korrespondanse, for eksempel informasjon du oppgir når du kontakter oss med spørsmål, tilbakemeldinger eller annen korrespondanse.
  • Svar, svar og andre innspill, for eksempel quizsvar og annen informasjon du oppgir når du bruker tjenestene.
  • Informasjon om konkurranse eller giveaway, for eksempel kontaktinformasjon du sender inn når du deltar i en premietrekning eller konkurranser vi arrangerer eller deltar i.
  • Demografisk informasjon, for eksempel by, stat, land, postnummer og alder.
  • Bruksinformasjon, for eksempel informasjon om hvordan du bruker tjenestene og samhandler med oss, inkludert innhold du laster opp og informasjon gitt når du bruker interaktive funksjoner.
  • Markedsføringsinformasjon, for eksempel kommunikasjonspreferanser og engasjementsdetaljer.
  • Jobbsøkerinformasjon, for eksempel faglig legitimasjon, utdannings- og arbeidshistorie, og andre CV- eller curriculum vitae-detaljer.
  • Annen informasjon som ikke er spesifikt oppført her, men som vi vil bruke i samsvar med denne personvernerklæringen eller som avslørt ved innsamlingstidspunktet.

Vi kan ha sider for selskapet eller tjenestene våre på ulike sosiale medieplattformer som Facebook, LinkedIn, Twitter, Google, YouTube, Instagram og andre. Å samhandle med sidene våre på disse plattformene betyr at plattformleverandørens personvernpolicy gjelder for dine interaksjoner og den personlige informasjonen som samles inn, brukes og behandles. Du eller plattformen kan gi oss informasjon som vi vil behandle i henhold til våre retningslinjer for personvern. Vær imidlertid oppmerksom på at vi ikke har kontroll over personvernpraksisen til tredjepartsplattformer. Derfor oppfordrer vi deg til å gjennomgå personvernreglene deres og justere personverninnstillingene dine etter behov for å beskytte din personlige informasjon.

Hvis du velger å logge på tjenestene våre via en tredjepartsplattform eller sosiale medier, eller koble kontoen din på tredjepartsplattformen eller nettverket til kontoen din gjennom tjenestene våre, kan vi samle inn informasjon fra den plattformen eller nettverket. Denne informasjonen kan inkludere ditt Facebook-brukernavn, bruker-ID, profilbilde, forsidebilde og nettverk du tilhører (f.eks. skole, arbeidsplass). Du kan også ha muligheten til å gi oss tilleggsinformasjon gjennom tredjepartsplattformen eller nettverket, for eksempel en liste over vennene dine eller forbindelser og e-postadressen din. For mer informasjon om personvernvalgene dine, se delen "Tredjepartsplattformer eller sosiale medier" i delen "Dine valg".

INFORMASJON VI FÅR FRA ANDRE TREDJEPARTER:

Vi kan motta personlig informasjon om deg fra tredjepartskilder. For eksempel kan en forretningspartner dele kontaktinformasjonen din med oss ​​hvis du har uttrykt interesse for våre produkter eller tjenester. I tillegg kan vi innhente din personlige informasjon fra andre tredjeparter, for eksempel markedsføringspartnere, konkurranseleverandører, konkurransepartnere, offentlig tilgjengelige kilder og dataleverandører.

HENVISNINGER:

Brukere av våre tjenester kan ha muligheten til å henvise venner eller andre kontakter til oss. Som eksisterende bruker kan du imidlertid bare sende inn en henvisning hvis du har tillatelse til å oppgi henvisningens kontaktinformasjon til oss slik at vi kan kontakte dem.

INFORMASJON OG ANNET INFORMASJON SAMLET AV AUTOMATISKE MIDLER:

Vi, våre tjenesteleverandører og våre forretningspartnere kan automatisk samle inn informasjon om deg, din datamaskin eller mobilenhet, og aktivitet som skjer på eller gjennom tjenesten. Denne informasjonen kan inkludere din datamaskin eller mobilenhet operativsystemtype og versjonsnummer, produsent og modell, enhetsidentifikator (som Google Advertising ID eller Apple ID for Advertising), nettlesertype, skjermoppløsning, IP-adresse, nettstedet du besøkte før surfing til nettstedet vårt, stedsinformasjon som by, stat eller geografisk område, og informasjon om din bruk av og handlinger på tjenesten, for eksempel sider eller skjermer du har sett på, hvor lang tid du brukte på en side eller skjerm, navigasjonsstier mellom sider eller skjermer, informasjon om aktiviteten din på en side eller skjerm, tilgangstider og lengde på tilgangen. Våre tjenesteleverandører og forretningspartnere kan samle inn denne typen informasjon over tid og på tvers av tredjeparts nettsteder og mobilapplikasjoner.

På nettsidene våre samler vi inn denne informasjonen ved hjelp av informasjonskapsler, nettleserlagring (også kjent som lokalt lagrede objekter, eller "LSOer"), web-beacons og lignende teknologier. Våre e-poster kan også inneholde web beacons og lignende teknologier. I våre mobilapplikasjoner kan vi samle inn denne informasjonen direkte eller gjennom vår bruk av tredjeparts programvareutviklingssett ("SDK-er"). SDK-er kan gjøre det mulig for tredjeparter å samle inn informasjon direkte fra tjenestene våre.

Vennligst se avsnittet om informasjonskapsler og lignende teknologier nedenfor for ytterligere informasjon.

HVORDAN VI BRUKER DIN PERSONLIGE INFORMASJON:

Vi kan bruke din personlige informasjon til følgende formål og som beskrevet i denne personvernerklæringen eller på tidspunktet for innsamling:

FOR Å DRIVE TJENESTERNE:

Vi bruker personopplysningene dine til å drive tjenestene våre, som inkluderer:

For å tilpasse opplevelsen din og levere innhold og produkttilbud som interesserer deg

For å svare på dine forespørsler om kundeservice og andre henvendelser og tilbakemeldinger

For å tilby, drifte og forbedre tjenestene, inkludert administrering av konkurranser, kampanjer, undersøkelser og andre funksjoner ved tjenestene

For å sende deg periodiske e-poster og andre produkter og tjenester

For å tilby oppfølgingsstøtte og e-posthjelp

For å gi informasjon om våre produkter og tjenester

For å etablere og vedlikeholde brukerprofilen din på tjenestene og spore poeng opptjent fra quizer eller trivia-spill

For å lette pålogging til tjenestene gjennom tredjeparts identitets- og tilgangsadministrasjonsleverandører som Facebook eller Google

For å legge til rette for sosiale funksjoner ved tjenestene, for eksempel å foreslå forbindelser med andre brukere og tilby chat- eller meldingsfunksjonalitet

For å vise topplister og lignende funksjoner, inkludert å vise brukernavnet ditt, trivia-poengsum og rangering til andre brukere av tjenestene

For å kommunisere med deg om tjenestene, inkludert å sende deg kunngjøringer, oppdateringer, sikkerhetsvarsler og støtte- og administrative meldinger

For å kommunisere med deg om arrangementer eller konkurranser du deltar i

For å forstå dine behov og interesser og tilpasse opplevelsen din med tjenestene og vår kommunikasjon

For å gi støtte og vedlikehold for tjenestene.

FOR Å VISE ANNONSER:

Vi samarbeider med annonsepartnere og andre tredjeparter som samler inn informasjon på tvers av ulike kanaler, både online og offline, for å vise annonser på våre tjenester eller andre steder på nettet og levere mer relevant annonsering til deg. Våre annonsepartnere leverer disse annonsene og kan målrette dem basert på din bruk av tjenestene våre eller din aktivitet andre steder på nettet.

Våre partnere kan bruke informasjonen din til å gjenkjenne deg på tvers av forskjellige kanaler og plattformer, inkludert datamaskiner og mobile enheter, over tid for annonsering (inkludert adresserbar TV), analyser, attribusjon og rapportering. De kan for eksempel levere en annonse til nettleseren din basert på et kjøp du har gjort i en fysisk butikk eller sende deg en personlig markedsførings-e-post basert på besøkene dine på nettstedet.

For mer informasjon om valgene dine angående annonser, se delen Målrettet nettbasert annonsering nedenfor.

FOR Å SENDE DEG MARKEDSFØRINGS- OG KAMPANJEKOMMUNIKASJON:

Vi kan sende deg markedsføringskommunikasjon i samsvar med gjeldende lov. Du kan velge bort markedsførings- og salgsfremmende kommunikasjon ved å følge instruksjonene i delen om å velge bort markedsføring nedenfor.

FOR FORSKNING OG UTVIKLING:

Vi analyserer bruken av tjenestene våre for å forbedre dem, utvikle nye produkter og tjenester og studere brukerdemografi og bruk av tjenestene.

FOR Å ADMINISTRERE REKRUTTERING OG BEHANDLE SØKNADER FOR ANSETNING:

Vi bruker personopplysninger, inkludert informasjon som sendes inn i jobbsøknader, til å administrere rekrutteringsaktiviteter, behandle jobbsøknader, evaluere jobbkandidater og overvåke rekrutteringsstatistikk.

FOR Å OVERHOLDE LOVEN:

Vi kan bruke din personlige informasjon etter behov eller hensiktsmessig for å overholde gjeldende lover, lovlige forespørsler og juridiske prosesser. Dette kan inkludere å svare på stevninger eller forespørsler fra offentlige myndigheter.

FOR OVERHOLDELSE, FOREBYGGING AV SVINDEL OG SIKKERHET:

Vi kan bruke din personlige informasjon og avsløre den til rettshåndhevelse, offentlige myndigheter og private parter som vi mener er nødvendig eller hensiktsmessig for å:

  • Beskytt våre, dine eller andres rettigheter, personvern, sikkerhet eller eiendom (inkludert ved å fremsette og forsvare juridiske krav)
  • Håndheve vilkårene og betingelsene som styrer tjenestene
  • Beskytt, undersøk og avskrekke uredelig, skadelig, uautorisert, uetisk eller ulovlig aktivitet
  • Opprettholde sikkerheten, sikkerheten og integriteten til våre tjenester, produkter og tjenester, virksomhet, databaser og andre teknologiske eiendeler
  • Revidere våre interne prosesser for overholdelse av juridiske og kontraktsmessige krav og interne retningslinjer

MED DITT SAMTYKKE:

I noen tilfeller kan vi be om ditt eksplisitte samtykke til å samle inn, bruke eller dele din personlige informasjon, for eksempel når det kreves av loven.

FOR Å OPPRETTE ANONYME, AGGREGERTE ELLER AVIDENTIFISERT DATA:

Vi kan lage anonyme, aggregerte eller avidentifiserte data fra din personlige informasjon og den til andre individer vi samler inn personlig informasjon fra. Vi kan gjøre dette ved å fjerne informasjon som gjør dataene personlig identifiserbare for deg. Vi kan bruke disse anonyme, aggregerte eller avidentifiserte dataene og dele dem med tredjeparter for våre lovlige forretningsformål, inkludert å analysere og forbedre tjenestene og promotere virksomheten vår.

KAPSLER OG LIGNENDE TEKNOLOGI:

Vi bruker "informasjonskapsler", små tekstfiler som et nettsted overfører til datamaskinen din eller annen Internett-tilkoblet enhet, for å hjelpe oss å forstå dine preferanser basert på tidligere eller nåværende aktivitet på nettstedet. Informasjonskapsler lar oss gi deg forbedrede tjenester og kompilere samlede data om nettstedtrafikk og interaksjon. Vi bruker også informasjonskapsler for å spore poeng opptjent fra våre quizer og trivia-spill.

Vi kan også bruke nettleserlagring eller LSOer til lignende formål som informasjonskapsler. Web-beacons, eller piksel-tagger, brukes til å demonstrere at en nettside ble åpnet eller bestemt innhold ble sett, ofte for å måle suksessen til markedsføringskampanjene våre eller engasjementet med e-postene våre og samle statistikk om bruken av nettsidene våre. Vi kan også bruke tredjeparts programvareutviklingssett (SDK-er) i våre mobilapplikasjoner for en rekke formål, inkludert analyser, sosiale medier-integrasjon, legge til funksjoner eller funksjonalitet og tilrettelegging for nettbasert annonsering.

Nettlesere kan gi brukerne muligheten til å deaktivere visse typer informasjonskapsler på våre nettsider eller mobilapper. Imidlertid kan deaktivering av informasjonskapsler påvirke funksjonaliteten og funksjonene til nettsidene våre. For å lære mer om hvordan du kan utøve valg angående bruk av nettleseratferd for målrettet annonsering, se delen Målrettet nettbasert annonsering nedenfor.

HVORDAN VI DELER DIN PERSONLIGE INFORMASJON:

Vi deler ikke din personlige informasjon med tredjeparter uten ditt samtykke, bortsett fra under følgende omstendigheter og som ellers beskrevet i denne personvernerklæringen:

Tilknyttede selskaper. Vi kan dele din personlige informasjon med våre datterselskaper og tilknyttede selskaper for formål i samsvar med denne personvernerklæringen.

Tjenestetilbydere:

Vi kan dele din personlige informasjon med tredjepartsselskaper og enkeltpersoner som tilbyr tjenester på våre vegne, for eksempel kundestøtte, hosting, analyser, e-postlevering, markedsføring og databaseadministrasjonstjenester. Disse tredjepartene kan kun bruke din personlige informasjon som anvist av oss og i samsvar med denne personvernerklæringen. De har forbud mot å bruke eller avsløre informasjonen din til andre formål.

Annonseringspartnere:

Vi kan dele din personlige informasjon med tredjeparts annonsepartnere som vi samarbeider med eller gjør det mulig å samle inn informasjon direkte via våre tjenester ved å bruke informasjonskapsler og lignende teknologier. Disse partnerne kan samle inn informasjon om aktiviteten din på tjenestene våre og andre nettbaserte tjenester for å vise deg annonser, inkludert interessebasert annonsering, og bruke hashetde kundelister som vi deler med dem for å levere annonser til lignende brukere på deres plattformer. For eksempel kan vi samarbeide med LiveIntent for å forenkle e-post

kommunikasjon og andre funksjoner i tjenestene våre:

Du kan se LiveIntents personvernpolicy ved å klikke her. Vi kan også samarbeide med andre tredjepartspartnere, som Google og LiveRamp, for å levere annonser. For å lære mer om hvordan Google bruker data, klikk her. For å lære mer om hvordan LiveRamp bruker data, klikk her.

Sweepstakes og felles markedsføringspartnere:

Vi kan dele din personlige informasjon med andre partnere for å gi deg innhold og andre funksjoner gjennom tjenestene våre, og slike partnere kan sende deg reklamemateriell eller på annen måte kontakte deg angående produkter og tjenester som de tilbyr. Når du velger å delta i en konkurranse eller registrere deg for en konkurranse, kan vi dele den personlige informasjonen du oppgir som en del av tilbudet med de navngitte medsponsorene eller andre tredjeparter som er tilknyttet et slikt tilbud.

Tredjepartsplattformer og sosiale medienettverk:

Hvis du har aktivert funksjoner eller funksjonalitet som kobler tjenestene våre til en tredjeparts plattform eller sosialt medienettverk (for eksempel ved å logge på tjenestene ved å bruke kontoen din hos tredjeparten, gi din API-nøkkel eller lignende tilgangstoken for tjenestene til en tredjepart, eller på annen måte koble kontoen din med tjenestene til en tredjeparts tjenester), kan vi avsløre personopplysningene du har gitt oss tillatelse til å dele. Vi kontrollerer imidlertid ikke tredjepartens bruk av dine personopplysninger.

Andre brukere av tjenestene og offentligheten:

Vi kan tilby funksjonalitet som gjør at du kan avsløre personlig informasjon til andre brukere av tjenestene våre eller offentligheten. For eksempel kan du være i stand til å opprettholde en brukerprofil med informasjon om deg selv eller din bruk av tjenestene som du kan gjøre tilgjengelig for andre brukere eller offentligheten. Du kan også være i stand til å sende inn innhold til tjenestene, for eksempel kommentarer, spørsmål, historier, anmeldelser, undersøkelser, blogger, bilder og videoer, og vi vil identifisere deg ved å vise informasjon som navn, brukernavn, håndtering av sosiale medier, eller en lenke til brukerprofilen din sammen med innholdet du sender inn. Vi kontrollerer imidlertid ikke hvordan andre brukere eller tredjeparter bruker personlig informasjon som du gjør tilgjengelig for andre brukere eller offentligheten.

Profesjonelle rådgivere:

Vi kan utlevere dine personopplysninger til profesjonelle rådgivere, som advokater, bankfolk, revisorer og forsikringsselskaper, der det er nødvendig i løpet av de profesjonelle tjenestene de yter til oss.

Samsvar, svindelforebygging og sikkerhet: Vi kan dele din personlige informasjon for samsvar, svindelforebygging og sikkerhetsformål som beskrevet ovenfor.

Forretningsoverføringer:

Vi kan selge, overføre eller på annen måte dele noen av eller alle våre virksomheter eller eiendeler, inkludert din personlige informasjon, i forbindelse med en forretningstransaksjon, for eksempel et selskapssalg, fusjon, konsolidering, oppkjøp, joint venture, omorganisering eller salg av eiendeler , eller ved konkurs eller oppløsning.

DINE VALG

Få tilgang til eller oppdater informasjonen din. Avhengig av hvilken type konto du har registrert deg for, kan du kanskje få tilgang til og oppdatere visse personlige opplysninger i kontoprofilen din ved å logge på kontoen din. Noen kontoer kan tillate deg å kontrollere visse personverninnstillinger på tjenestene gjennom dine brukerpreferanser.

Velge bort markedskommunikasjon. Du kan velge bort markedsføringsrelaterte e-poster ved å følge instruksjonene nederst i e-posten, eller ved å kontakte oss på [e-postbeskyttet]. Du kan imidlertid fortsette å motta tjenesterelaterte og andre ikke-markedsførings-e-poster.

Informasjonskapsler og nettleserlagring. Vi kan tillate tjenesteleverandører og andre tredjeparter å bruke informasjonskapsler og lignende teknologier for å spore surfeaktiviteten din på tvers av tjenestene og andre tredjepartsnettsteder over tid. De fleste nettlesere lar deg avvise eller fjerne informasjonskapsler. Men hvis du deaktiverer informasjonskapsler på noen av tjenestene våre, kan det hende at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal. For eksempel kan deaktivering av informasjonskapsler hindre oss i å spore poengene du har tjent fra våre quizer eller trivia-spill. På samme måte kan nettleserinnstillingene dine tillate deg å tømme nettleserens nettlagring.

Målrettet annonsering på nett. Noen av forretningspartnerne som samler inn informasjon om brukernes aktiviteter på eller gjennom Tjenestene kan delta i organisasjoner eller programmer som tilbyr bortvalgsmekanismer for enkeltpersoner angående bruken av deres nettleseratferd eller bruk av mobilapplikasjoner for målrettet annonsering.

Brukere kan velge bort å motta målrettet annonsering på nettsteder gjennom medlemmer av Network Advertising Initiative eller Digital Advertising Alliance. Brukere av våre mobilapplikasjoner kan velge bort å motta målrettet annonsering i mobilapper gjennom deltakende medlemmer av Digital Advertising Alliance ved å installere AppChoices-mobilappen og velge deres preferanser. Vær imidlertid oppmerksom på at enkelte selskaper som serverer adferdsbasert annonsering på nett kanskje ikke deltar i fravalgsmekanismene som tilbys av organisasjonene eller programmene ovenfor.

Ikke spor. Noen nettlesere kan sende "Ikke spor"-signaler til nettjenester. Vi reagerer imidlertid ikke på «Ikke spor»-signaler. For mer informasjon om «Ikke spor», vennligst besøk http://www.allaboutdnt.com.

Velger å ikke dele dine personlige opplysninger. Hvis vi er lovpålagt å samle inn din personlige informasjon eller vi trenger din personlige informasjon for å levere tjenestene til deg, og du velger å ikke gi oss denne informasjonen, kan det hende vi ikke kan gi deg tjenestene våre. Vi vil varsle deg om all informasjon du må oppgi for å motta tjenestene på tidspunktet for innsamling eller på andre måter.

Tredjepartsplattformer eller sosiale medienettverk. Hvis du velger å koble til tjenestene via en tredjepartsplattform eller et sosialt medienettverk, kan du kanskje begrense informasjonen vi får fra tredjeparten når du logger på tjenestene ved å bruke tredjepartens autentisering service. I tillegg kan du kanskje kontrollere innstillingene dine gjennom tredjepartens plattform eller tjeneste. Hvis du trekker tilbake vår mulighet til å få tilgang til visse opplysninger fra en tredjepartsplattform eller et sosialt medienettverk, vil ikke dette valget gjelde informasjon som vi allerede har mottatt fra denne tredjeparten.

ANDRE NETTSTEDER, MOBILAPPLIKASJONER OG TJENESTER

Tjenestene kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder, mobilapplikasjoner, produkter eller andre tjenester. Vær oppmerksom på at disse koblingene ikke representerer vår godkjenning av eller tilknytning til noen tredjepart. I tillegg kan innholdet vårt vises på nettsider, mobilapplikasjoner eller nettjenester som ikke er knyttet til oss. Siden vi ikke har kontroll over tredjeparts nettsteder, mobilapplikasjoner eller nettjenester, kan vi ikke ta ansvar for deres handlinger. Det er viktig å merke seg at andre nettsteder, mobilapplikasjoner og tjenester kan ha andre retningslinjer for innsamling, bruk og deling av din personlige informasjon. Vi oppfordrer deg til å nøye gjennomgå personvernreglene til andre nettsteder, mobilapplikasjoner eller tjenester du bruker.

SIKKERHETSPRAKSIS

Vi tar sikkerheten til din personlige informasjon svært alvorlig og har implementert en rekke organisatoriske, tekniske og fysiske tiltak for å beskytte dataene dine. Til tross for vår innsats er det viktig å merke seg at all internett- og informasjonsteknologi har en iboende risiko, og vi kan ikke garantere den fullstendige sikkerheten til din personlige informasjon.

INTERNASJONALE DATAOVERFØRINGER

Vårt hovedkontor er basert i USA, og vi samarbeider med tjenesteleverandører i andre land. Som et resultat kan din personlige informasjon overføres til USA eller andre steder utenfor din stat, provins eller land. Det er viktig å merke seg at personvernlovgivningen på disse stedene kanskje ikke er like beskyttende som i din stat, provins eller land.

BARN

Tjenestene våre er ikke ment for personer under 16 år, og vi samler ikke bevisst inn personopplysninger fra noen under 16 år. Hvis vi blir oppmerksomme på at vi utilsiktet har samlet inn personlig informasjon fra en person under 16 år, vil ta rimelige skritt for å slette informasjonen så snart som mulig. Hvis du er en forelder eller verge og blir klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger uten ditt samtykke, vennligst kontakt oss ved å bruke informasjonen nedenfor, og vi vil ta rimelige skritt for å slette informasjonen så snart som mulig.

ÆNDRINGER TIL DENNE PRIVATPOLITIKKEN

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst, så les den ofte. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne personvernerklæringen, vil vi varsle deg ved å oppdatere datoen for denne personvernerklæringen og legge den ut på vår nettside eller mobilapplikasjon. Vi kan også varsle deg om vesentlige endringer på en annen måte som vi tror er rimelig sannsynlig å nå deg, for eksempel via e-post eller andre kommunikasjonskanaler. Din fortsatte bruk av tjenestene våre etter publisering av eventuelle endringer i denne personvernerklæringen innebærer at du godtar disse endringene.

KONTAKT OSS

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående denne personvernerklæringen, eller hvis du ønsker å utøve noen av dine rettigheter i henhold til denne personvernerklæringen eller gjeldende lov, vennligst kontakt oss på [e-postbeskyttet] eller per post på følgende adresse:

Quiz Daily 1550 Larimer Street, Suite 431, Denver, CO 80202 USA

Denne delen gjelder utelukkende innbyggere i California og beskriver hvordan vi samler inn, bruker og distribuerer personlig informasjon om innbyggere i California i løpet av driften av virksomheten vår, samt rettighetene de har med hensyn til den personlige informasjonen. I sammenheng med denne delen har "Personlig informasjon" betydningen som tilskrives den i California Consumer Privacy Act of 2018 ("CCPA"), men dekker ikke data som er ekskludert fra omfanget av CCPA.

Dine personvernrettigheter som bosatt i California. Som bosatt i California besitter du rettighetene spesifisert nedenfor angående din personlige informasjon. Disse rettighetene er imidlertid ikke absolutte, og under visse omstendigheter kan vi avslå forespørselen din slik loven tillater det.

Adgang. Som bosatt i California har du rett til å be om informasjon om personopplysningene vi har samlet inn og brukt de siste 12 månedene. Dette inkluderer:

  • Kategoriene av personlig informasjon som vi har samlet inn.
  • Kildekategoriene vi samlet inn personlig informasjon fra.
  • Det forretningsmessige eller kommersielle formålet med å samle inn og/eller selge personlig informasjon.
  • Kategoriene av tredjeparter som vi deler personlig informasjon med.
  • Om vi ​​har avslørt din personlige informasjon for et forretningsformål, og i så fall kategoriene av personlig informasjon mottatt av hver kategori av tredjepartsmottakere.
  • Om vi ​​har solgt din personlige informasjon, og i så fall kategoriene av personlig informasjon mottatt av hver kategori av tredjepartsmottakere.
  • En kopi av personopplysningene vi har samlet om deg i løpet av de siste 12 månedene.

Sletting. Du kan be om at vi sletter personopplysningene vi har samlet inn fra deg.

Velg bort salg. Hvis vi selger din personlige informasjon, kan du velge bort slike salg. Videre, hvis du ber oss om å ikke selge din personlige informasjon, vil vi vurdere det som en forespørsel i henhold til Californias "Shine the Light"-lov om å slutte å dele dine personlige opplysninger som omfattes av denne loven med tredjeparter for deres direkte markedsføringsformål.

Melde deg på. Hvis vi vet at du er yngre enn 16 år, vil vi be om din tillatelse (eller hvis du er yngre enn 13 år, din forelders eller foresattes tillatelse) til å selge din personlige informasjon før vi gjør det.

Ikke-diskriminering. Du har rett til å utøve de ovennevnte rettighetene uten å oppleve diskriminering. Dette betyr at vi ikke lovlig kan øke prisen på tjenesten vår eller redusere kvaliteten hvis du velger å utøve rettighetene dine.

For å utøve personvernrettighetene dine kan du følge trinnene som er beskrevet nedenfor:

Tilgang og sletting:Du kan be om tilgang til og sletting av din personlige informasjon ved å besøke https://www.quizdict.com/ccpa . Vennligst inkluder "CCPA Consumer Request" i emnelinjen i e-posten din.

Velg bort salg: Hvis du ikke vil at din personlige informasjon skal selges, kan du melde deg av ved å klikke på koblingen "Ikke selg min personlige informasjon". Du kan utøve denne frameldingen ved å veksle på knappen ved siden av «Salg av personopplysninger» og klikke på «Bekreft mine valg»-knappen nederst på frameldingsskjermen.

Vær oppmerksom på at vi kanskje må bekrefte identiteten din før vi behandler forespørselen din, noe som kan kreve at du oppgir ytterligere informasjon. Vi vil svare på forespørselen din innen tidsrammen som kreves av loven.

Vi forbeholder oss retten til å bekrefte ditt opphold i California for å behandle forespørslene dine og må bekrefte identiteten din for å behandle forespørslene dine om å utøve tilgangs- eller slettingsrettighetene dine. Dette er et nødvendig sikkerhetstiltak for å sikre at vi ikke avslører informasjon til en uautorisert person. I samsvar med lover i California kan du utpeke en autorisert agent til å sende en forespørsel på dine vegne. Hvis du velger å gjøre det, kan vi kreve identifikasjon fra både rekvirenten og den autoriserte agenten, samt all annen nødvendig informasjon for å bekrefte forespørselen din, inkludert gyldig tillatelse for den autoriserte agenten til å handle på dine vegne. Hvis vi ikke mottar tilstrekkelig informasjon til å forstå og svare på forespørselen din, kan det hende vi ikke kan behandle den.

Vi vil ikke kreve et gebyr for å få tilgang til din personlige informasjon eller for å utøve noen av dine andre rettigheter. Hvis forespørselen din er åpenbart ubegrunnet, repeterende eller overdreven, kan vi imidlertid kreve et rimelig gebyr eller nekte å etterkomme forespørselen din.

Vi tar sikte på å svare på alle legitime forespørsler innen 45 dager etter å ha mottatt dem. I noen tilfeller, hvis forespørselen din er spesielt kompleks eller hvis du har sendt inn flere forespørsler, kan det ta lengre tid enn 45 dager å svare. Hvis dette er tilfelle, vil vi varsle deg og holde deg informert om status for forespørselen din.

Følgende diagram gir et sammendrag av vår innsamling, bruk og delingspraksis med hensyn til personlig informasjon, kategorisert i henhold til CCPA. Denne informasjonen gjelder de 12 månedene før datoen denne personvernerklæringen trådte i kraft. Kategoriene i diagrammet tilsvarer kategoriene som er definert i den generelle delen av denne personvernerklæringen.

Følgende diagram gir et sammendrag av den personlige informasjonen (PI) som vi samler inn, som definert under CCPA, og beskriver vår praksis i løpet av de 12 månedene før ikrafttredelsesdatoen for denne personvernerklæringen:

Kategori for personlig informasjon (PI) PI vi samler inn
Identifikatorer Kontaktinformasjon, innholdet ditt, profilinformasjon, registreringsinformasjon, tilbakemelding eller korrespondanse, konkurranse- eller giveaway-informasjon, bruksinformasjon, markedsføringsinformasjon, data fra sosiale medier, henvisningsinformasjon
Kommersiell informasjon Registreringsinformasjon, konkurranse- eller giveaway-informasjon, bruksinformasjon, markedsføringsinformasjon
Online identifikatorer Bruksinformasjon, markedsføringsinformasjon, sosiale medieplattformdata, enhetsdata, online aktivitetsdata og annen informasjon samlet inn på automatiserte måter
Internett- eller nettverksinformasjon Enhetsdata, online aktivitetsdata og annen informasjon samlet inn på automatiserte måter
Konklusjoner Kan være avledet fra: svarene dine, konkurranse- eller giveaway-informasjon, demografisk informasjon, bruksinformasjon, markedsføringsinformasjon, enhetsdata, online aktivitetsdata og annen informasjon samlet inn på automatiserte måter
Fag- eller ansettelsesinformasjon Dine svar
Beskyttede klassifikasjonsegenskaper Svarene dine, demografisk informasjon, kan også avsløres i annen informasjon vi samler inn, for eksempel profilinformasjon eller innholdet ditt
Informasjon om utdanning Dine svar
Sensorisk informasjon Innhold du velger å laste opp til tjenestene

Hvis du leter etter informasjon om kildene, formålene og tredjepartene som vi deler din personlige informasjon med, vennligst se avsnittene med tittelen "Personlig informasjon vi samler inn", "Hvordan vi bruker din personlige informasjon" og "Hvordan vi deler". Dine personlige opplysninger", henholdsvis. Vi kan dele visse kategorier av personlig informasjon, som er skissert i tabellen ovenfor, med selskaper som hjelper oss med markedsføring eller annonsering til deg, for eksempel våre annonseringspartnere, konkurranser og felles markedsføringspartnere, tredjepartsplattformer og sosiale medienettverk . For mer informasjon om vår datadelingspraksis, se de relevante delene av denne personvernerklæringen. Merk at noen av personopplysningene vi deler med disse enhetene kan betraktes som et "salg" i henhold til California-loven.

Følgende kategorier av personlig informasjon kan samles inn av oss:

  • Identifikatorer
  • Kommersiell informasjon
  • Online identifikatorer
  • Internett- eller nettverksinformasjon
  • Konklusjoner
  • Annen informasjon du gir oss, inkludert informasjon inkludert i svarene dine eller demografisk informasjon.

For mer informasjon om disse kategoriene av personlig informasjon, vennligst se tabellen ovenfor og delen "Personlig informasjon vi samler inn" i vår personvernerklæring.